Sivut

maanantai 10. heinäkuuta 2017

Sitruunaiset minicupcakesit valkosuklaamansikkakuorrutteella (gf)

Nämä ovat ihania pikkuherkkuja.


Sitruunaiset minikuppikakut valkosuklaamansikkakuorrutteella (n. 40 kpl)

3.5 dl fin mix gluteeniton jauhoseosta
2 dl sokeria
1 tl vanilja sokeria
1 tl leivinjauhetta
0,5 tl suolaa
200 g sitruunarahkaa
1 tl raastettua sitruunankuorta
2 rkl sitruunanmehua
100 g voita
2 munaa

täyte
dr.oetkerin sitruunaista muffinitäytettä

kuorrute
100 g maustamatonta tuorejuustoa
50 g voita
150 g mansikkatomusokeria
50 g tomusokeria
75 g valkosuklaata

koristeluun
esim.mansikoita

1. Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen.
2. Asettele paperiset vuoat minimuffinivuoan koloihin.
3. Sulata voi.
4. Sekoita kuivat aineet keskenään.
5 Vatkaa kevyesti rahka, voisula ja munat keskenään sekaisin.
6. Yhdistä jauho- ja munavoirahkaseos ja sekoita hyvin nuolijalla käännellen.
7. Jaa taikina vuokiin ja paista noin 15 minuuttia. jätä muffinit jäähtymään.
8. Valmista kuorrute.
9. Sulata valkosuklaa ja anna sen jäähtyä.
10. Vatkaa voi ja tomusokerit vaahdoksi. Lisää tuorejuusto ja vatkaa, kunnes kuorrute on kuohkeaa ja vaaleaa.
11. Lisää sulatettu ja jäähtynyt valkosuklaa kuorrutteen joukkoon ja sekoita tasaiseksi.
12. Siirrä kuorrute pursotinpussiin ja pursota kuppikakkuihin ensin täyte ja sitten kuorrute.
13. Koristele kuppikakut mansikan paloilla



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti