Sivut

tiistai 14. helmikuuta 2017

Vaaleanpunaiset mansikka-mariannemarengit

Tästä ihana makea herkku vaikka ystävälle.
Helppoakin on. Aikaa nää toki vähän ottaa.



Mansikkaiset mariannemarengit

3 valkuaista
2,25 dl manaikkatomusokeria
1 reilu dl mariannerouhetta

1. Laita uuni kuumenemaan 125 asteeseen.
2. Vatkaa valkuaista hetki yksinään.
3. Lisää mansikkatomusokeri ja vatkaa kunnes vaahto on kovaa. Ts.pysyy astiassa kun sen kääntää nurinpäin.
4. Lisää joukkoon mariannerouhe ja sekoita nopeasti sekaisin.
5. Nostele leivinpaperilla peitetylle pellille kasoja lusikalla.
6. Paista uunissa n.45 min.  Marengit ovat valmiita kun ne irtoaa paperista mutta ovat sisältä vielä tahmeita.

Nauti marengit sellaisenaan tai esim.jäätelöannoksen lisänä. Meillä jäätelöannokseen kuului marenkien lisäksi polka-jäätelöä, kinuskikastiketta ja kermavaahtoa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti