Sivut

maanantai 15. helmikuuta 2016

Kinuskiset kaurapitsit

Musta tuntuu, että mun parhaat leivontaideat ja uudet kokeilut saa aikaan tientynlainen pakko. Kun jääkaapista löytyy jotakin, joka on menossa vanhaksi, alkaa aivonystyräni kovasti sauhuamaan ja miettimään, jotta mihin tuon voisi käyttää. Tällä kertaa tämän reaktion aiheutti kinuskikastike. Ja siitä syntyi kinuskiset kaurapitsit.

Käyttämällä gluteenittomia kaurahiutaleita, nämä ovat gluteenittomia. Ja kananmunattomiakin nämä yksinkertaiset pikkuherkut ovat.

Kinuskiset kaurapitsit

2 dl kaurahiutaleita
2,5 dl sokeria
1 tl vanilliinisokeria
vajaa 1 tl leivinjauhetta
100 g voita
1 dl kinuskikastiketta

1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
2. Sulata voi.
3. Sekoita kuivat aineet keskenään.
4. LIsää kuivien aineiden joukkoon voi ja kinuskikastike. Sekoita.
5. Nostele pellille kekoja suurin välein, sillä keksit leviävät paistuessaan paljon.
6. Paista uunissa noin 5 - 7 minuuttia. Ole tarkkana pais

ton kanssa sillä keksit palavat kovin nopeasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti